Boeken lenen 

Aan het bezoeken van de bibliotheek en het ter plaatse raadplegen van de collectie zijn geen kosten verbonden, aan het lenen van boeken wel.

Wilt u boeken lenen, dan moet u lid worden van de bibliotheek. U kunt voor een jaar een abonnement aanschaffen voor 10 € als u lid bent van de Antroposofische Vereniging Nederland op vertoon van uw lidmaatschapskaart. Aanmelden als lid kan alleen via deze site bij het punt : 'Aanmelden als lid' in het menu 'Boeken lenen'. Wij nemen dan via die mail contact met u op. De termijn van 1 jaar kan op elk willekeurig moment ingaan. Bent u geen Verenigingslid, of hebt u uw lidmaatschapskaart niet bij u dan betaalt u 30 € voor 1 jaar boeken lenen. Pas na betaling kunt u boeken lenen. Bij afhalen van boeken na reservering of bij uw eerste keer boeken lenen op bezoek in de bibliotheek dient u een geldig legitimatiebewijs te tonen of een lidmaatschapskaart van de Vereniging voor de korting.

Uitleentermijn

De uitleentermijn bedraagt vier weken. Deze kunt u zelf 2x verlengen na inloggen op deze site, of telefonisch of per e-mail, tenzij een titel gereserveerd is voor een andere lener. Verlengen kan tot en met de laatste dag van de uitleentermijn. Bij overschrijding van de uitleentermijn wordt een boete van 10 cent per dag gerekend.

Tijdschriften en naslagwerken worden niet uitgeleend.